Cruise Control John Gold


Wat is een John Gold cruise control?

Laten we het de persoonlijke snelheids-assistent noemen.
Met een druk op de knop stelt u de gewenste snelheid in, zodat uw voet van het gaspedaal kan en de aandacht volledig bij het verkeer is.
De cruise control houdt de snelheid vast waardoor snelheids-bekeuringen kunnen worden voorkomen.
Ontspannen rijden en ontspannen aankomen op de plaats van bestemming.

Betrouwbaar en getest

wanneer u een comfortabele cruise control in uw auto wilt hebben, dan wilt u de beste: een originele John Gold cruise control.
Een cruise control waar al meer dan 30 jaar hetzelfde bedrijf achter staat.
Specifiek ontwikkeld voor uw auto door in cruise control gespecialiseerde technici. Gekeurd door gerenommeerde instanties.
Want als het om uw auto gaat, dan wilt u de zekerheid van een betrouwbaar en veilig product.

Er zijn diverse modellen beschikbaar, hieronder vind u een overzicht hiervan.

crouse-control-1

De voordelen van cruise control zijn dus

  • U hoeft niet zelf gas te geven, waardoor uw voet minder snel vermoeid raakt.
  • Door de constante snelheid word het brandstof verbruik geminimaliseerd.
  • U hoeft dus niet constant de snelheid van uw voertuig in de gaten te houden.

Het idee achter de cruise control is allereerst dat u comfortabel kan rijden, zowel korte als lange afstanden.
Daarom besteedt John Gold er tijd aan dat niet alleen de cruise control, maar ook de bedieningen goed en prettig functioneren.

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende bedieningen.

De CM3 bediening
CM3
Qua uiterlijk en functies lijkt deze op zijn beurt weer op de CM4. Een belangrijk verschil is echter dat deze bediening geen memory-functie heeft, alleen de basisfuncties zijn aanwezig. Dat wil zeggen dat de cruise control aan, uit, harder en zachter kan. Qua vorm is het minimalistische uiterlijk van de CM4 hiervoor gehouden, passend bij de functionaliteit.

De CM4 bediening
CM PSA
Het kleine broertje van de CM5. De CM4 biedt op veel vlakken dezelfde functionaliteit als de CM5, maar in een andere vorm en met een memory-knop minder. Dat betekent dat deze 2 in plaats van 3 snelheden kan opslaan. Iets minder functionaliteit voor een iets zachter prijsje. Verder is de CM4 dus wat kleiner dan de CM5, wat voor bepaalde klanten mogelijk prettiger is.

De CM5 bediening
CM4
Het meest veelzijdige en unieke model, de CM5 bediening. John Gold is zelf nauw betrokken geweest bij het ontwerpen van dit model. Het biedt 3 memory-knoppen om makkelijk te wisselen naar de gewenste snelheid, ideaal op de afwisselende Nederlandse (snel)wegen. Dit valt zelfs tijdens het rijden gemakkelijk in te stellen. Verder is de CM5 natuurlijk voorzien van de gebruikelijke standaardfuncties.

De CM7 bediening
CM5
Een model dat John Gold al wat langer voert. De CM7 is een eenvoudige bediening bediening maar flexibel op verschillende locaties te plaatsen. Mocht u dus om een reden liever geen bediening links aan de stuurkolom hebben, dan kan de CM7 een uitkomst zijn.

 

CM PSA origineel
CM7
Een model dat John Gold al wat langer voert. De CM7 is een eenvoudige bediening bediening maar flexibel op verschillende locaties te plaatsen. Mocht u dus om een reden liever geen bediening links aan de stuurkolom hebben, dan kan de CM7 een uitkomst zijn.

 

Hopelijk weet u nu wat wij als Caravan & Camper Techniek Almelo in samenwerking met John Gold voor u kunnen betekenen op het gebied van Cruise Control.

Wilt u de actuele prijzen of meer informatie neemt u dan contact met ons op of kom langs.

ook kunt u kijken op de website van John Gold:
www.johngold.nlWij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar onze Privacy Verklaring.